پروژه کارآفرینی موضوع: نان
مقدمه
ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﻠﻴﺎت و ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﻃﺮح ﻧﺎن ﻋﻤﺪه ﺗﺮﻳﻦ ﻏﺬاي ﻣﺮدم در ﻛﺸﻮر ﻣﺎ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ . 70-75 ﺑﺮاﺑﺮ اﻃﻼﻋﺎت ﻣﻮﺛـﻖ ﺣـﺪود 65 درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ و درﺻﺪ اﻧﺮژي ﺧﻮراﻛﻲ ﻣﺎ از ﻣﺼﺮف ﻧﺎن ﺗﺎﻣﻴﻦ ﻣﻲ ﺷﻮد . ﻧـﺎن ﻫـﺎي ، ﺗﺎﻓﺘﻮن، ﻣﺘﺪاول در اﻳﺮان ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺳﻨﮕﻚ ﻧﺎن ﺳﻨﺘﻲ ﻣﻲ ﮔﻮﻳﻨﺪ و ً ﻟﻮاش را اﺻﻼﺣﺎ ، ﺑﺮﺑﺮي در ﻣﻘﺎﺑﻞ آن ﻧﺎن ﻫﺎي ﺣﺠﻴﻢ و ﺑﺎﺻﻄﻼح ﻓﺎﻧﺘﺰي ) (... ﺳﻔﻴﺪ و ، ﻳﻌﻨﻲ ﻧﺎﻧﻬﺎي اروﭘﺎﺋﻲ ﻗﺮار دارد . 30 آﻣﺎر ﻧﺸﺎن ﻣﻲ دﻫﺪ ﺑﻴﺶ از درﺻﺪ ﻧﺎن ﻫﺎي ﺳﻨﺘﻲ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺷـﺪه ﺑﻌﻠـﺖ ﻛﻴﻔﻴـﺖ ﻧﺎﻣﻄﻠﻮب ﺿﺎﻳﻌﺎت ﻣﻲ ﺷﻮد .
مبلغ قابل پرداخت 25,000 تومان